Meidät tunnetaan erinomaisesta ja nopeasta palvelusta. Olemme ylläpitäneet menestyksekkäästi erilaisia ICT-järjestelmiä yli 25 vuoden ajan. Suunnitelmallinen tietojärjestelmän kehitys on yritystoiminnan kulmakivi.

TIETOTURVARATKAISUT

Tietomurrot, roskapostit, tietojen kalastelut ja virukset ovat nykypäivänä jokaisen yrityksen otettava huomioon ICT-järjestelmiä rakennettaessa. Cadmandatalla on vahva osaaminen tietoturvaratkaisuissa. Hyödynnämme alan uusimpia ja tehokkaimpia ohjelmistoja ja laitteita jotta yrityksenne arvokas data on turvassa. Olemme tehneet yhteistyötä WithSecuren, Nexeticin ja muiden johtavien tietoturvatalojen kanssa.

CMD CONTROL ETÄTUKI

Premium tason etätukiratkaisu on nyt saatavilla. Palvelun avulla hoidamme etänä tehokkaammin ja laajemmin työasemien, palvelimien ja verkon aktiivilaitteiden ylläpidon ja huollot. Parannettu etätuki, prosessien valvonta ja hallinta vikatilanteissa, asennettujen ohjelmien hallinta ja päivitykset, käyttöjärjestelmän päivitys, sarjanumeroseuranta, muistinseuranta ja ongelma-analysointi.

ICT KARTOITUS

Selvitämme yrityksen nykyisen ICT-järjestelmän tilan ja laadimme siitä raportin. Raportista näkee tarvittavat tiedot nopeasti ja sen avulla selviää mahdolliset ongelmat ja kehitystarpeet. Läpikäymme tietoliikenneyhteydet, verkon aktiivilaitteet, pilvipalvelut, palvelimet, työasemat, kannettavat, mobiililaitteet, sovellukset ja oheislaitteet.

CMD BACKUP

Hoidamme varmistukset jotta sinä voit olla huoletta. Olivatpa tietosi tietokoneella, palvelimella tai pilvessä, niin meidän avullamme voit varmuuskopioida tiedot helposti, automaattisesti ja turvallisesti. Automaattinen varmistuspalvelu ottaa tärkeistä työtiedostoista varmuuskopiot. Saatavilla työasemien / kannettavien varmistuspalvelu rajoittamattomalla datamäärällä kk-laskutteisena. Tietojen varmistus yrityksen ulkopuolelle voi pelastaa ongelmatilanteissa vuosien työt. Miten teidän yrityksessä on hoidettu varmuuskopioinnit?

ICT-SOPIMUS

Varmista, että järjestelmänne on ajantasalla nyt ja tulevaisuudessa. Cadmandata tarjoaa jokaiselle yritykselle sopivat tukipalvelut järkevään hintaan. Hoidamme ongelmat etä- ja lähitukena nopeasti ja ammattitaitoisesti. Kehitämme ja ylläpidämme järjestelmää sekä huolehdimme että palvelut ovat käytettävissä.

KOTISIVUJEN SUUNNITTELU- JA TOTEUTUS

Yrityksen kotisivut ovat nykypäivän käyntikortti asiakkaille. Suunnittelemme ja toteutamme nykypäivän standardit täyttäviä kotisivuja. Meillä on tehokkaat työkalut ja menetelmät. Kotisivuja katsellaan nykyisin pääosin mobiililaitteilla joten ne pitää olla hyvin skaalautuvat eri päätelaitteille. Laaja valikoima erilaisia teemoja, kuvia yms.

KANNETTAVA- JA PC-HUOLTO

Tietokoneetkin vaativat vuosihuoltoa. Kun laitteesi ei toimi tai hidastelee, varaa huoltoaika myynnistämme. Olemme valtuutettu ECM huoltopiste. Vaihdamme rikkoutuneet näyttöpaneelit, näppäimistöt kannettavista, poistamme virukset, päivitämme käyttöjärjestelmät yms. Huollamme kannettavat, pöytäkoneet ja mobiililaitteet asiantuntevasti ja nopeasti. ICT-sopimusasiakkaille myös varalaitepalvelu.

RAHOITUSPALVELUT

CMD-rahoitus on järkevä tapa hankkia ja ylläpitää ICT-laitteita. Säästä yrityksen osakepääomaa ja maksukykyä itse liiketoimintaan. Voit tehdä suurempia laitehankintoja aikaisemmin. Rahoitus takaa todellisia verohyötyjä. Selkeiden maksuerien takia teidän ei tarvitse enää tuskailla poistojen ja ALV-vähennysten kanssa. Leasing parantaa kilpailukykyä ja mahdollistaa viimeisimmän teknologian hyödyntämisen.

KOULUTUS- JA KONSULTOINTI

Uudet pilvipalvelut, palvelimet ja erikoisohjelmat vaativat paljon ammattitaitoa ja tietoa, jotta niistä saa kaiken irti. Olemme kouluttaneet ICT-tukea ja käyttäjiä erilaisiin ympäristöihin.

KANNETTAVA- JA PC-PÄIVITYKSET

Nykypäivän ohjelmistot vaativat paljon tehoa. Asiantunteva huoltomme päivittää laitteesi tehokkaammaksi. Lisäämme keskusmuistit, nopeammat ja isommat SSD:t ja päivitämme käyttöjärjestelmät. Edullisin tapa pidentää laitteesi käyttöikää on lisätä keskusmuistia. Kun laitteesi hidastelee tai ei toimi oikein ohjelmistojen kanssa , varaa huoltoaika myynnistämme ja tuo laitteesi päivitettäväksi.

ÄLYPUHELIN- JA TABLET HUOLLOT KAIKKIIN YLEISIMPIIN MOBIILILAITTEISIIN.

Asiantuntijamme huoltavat sekä uusia että vanhoja vuosimalleja! Korjaus- ja huoltotyöt tehdään ammattilaisten toimesta ja korjaustöihin käytetään ainoastaan laadukkaita varaosia. Älypuhelimien ja tablettien näyttöjen ja sisäisten akkujen vaihdot. Laadukkaat hydrogel suojakalvot ja skinit asennettuna puhelimeesi.